17.1.2010

Kahvinmakuiset suklaa-pähkinä muffinssit

27.3.2009

...eli kaapin jämistä makeanhimoon.

8 pientä muffinssia

75g margariinia
0,75 dl sokeria
1 muna
1 ½ dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
1 ½ rkl kaakaojauhetta
½ dl maitoa
½ dl kahvia
Kourallinen kahvipapu-karamelleja
½ dl mantelirouhetta

Leikkaa puolet kahvipavuista rouheeksi ja säästä loput muffinssien keskelle. Vaahdota margariini ja sokeri. Lisää munat yksitellen. Yhdistä kuivat aineet ja rouheet ja lisää taikinaan nesteiden kanssa.

Nosta nokare taikinaa muffinssivuokaan, aseta päälle muutama kahvipapu ja peitä taikinalla. Paista 225 asteessa 12-15 min. Anna jäähtyä ja koristele.


Kotihippi kommentoi: "Kotihippi loikoili sängyssä flunssan kourissa, sillä välin kun Leipuri touhusi keittiössä muffinsseja. Sen verran ainakin oli makuaistia jäljellä, että voi todeta muffinssien maistuneen varsin maukkailta ja pehmoisilta.
Pehmeäksi sulaneet kahvipavut muffinssin sisällä olivat mainio osa tätä makuelämystä".