15.4.2013

Parsakaalipasta

Parsakaalipasta on parhaita pastoja, mitä meidän keittiössä on väännetty. Alunperin tein tätä joskus pari vuotta sitten mökillä; oli tarkoitus grillailla parsakaalia ja tehdä siihen vähän lisukkeita, mutta laiskuus iski, ja päädyin keittämään pastan ja laiton parsakaalit ja muut sinne sekaan. Klassikko oli syntynyt.

Pähkinät unohtui kuvasta
Näin:

Valkosipulia
Chiliä
Voita
Parsakaalia
Vuohenjuustoa
Cashewpähkinöitä
Parmesania
Pastaa
Suolaa
Pippuria

Laita kaksi kattilallista vettä kiehumaan. Lisää molempiin suolaa. Pilko parsakaali ja keitä se napakan kypsäksi. Jäähdytä kylmän veden alla, niin väri säilyy kivempana. Paahda cashewpähkinät. Pilko valkosipulit ja chili, kuullota ne voissa. Lisää kypsät parsakaalit pannuun. Keitä pasta ja kaada se parsakaalien päälle. Lämmitä annos. Lisää paahdetut pähkinät ja kuutioitu vuohenjuusto. Mausta suolalla ja pippurilla. Tarjoa heti parmesanin kanssa.



Meitä voi seurailla myös Facebookissa (klik klik!)