21.4.2014

Päärynä-briegrillileivät

Vietimme pääsiäistä perinteisesti ystävien kanssa kevään ensimmäisellä mökkireissulla. Auto täynnä naurua, kuplivaa ja hyvää ruokaa. Pitkänperjantain kunnaiksi kuumennettiin grilli, ja tehtiin välipalaksi grillileipiä jotka nautittiin vaalean sangrian kera auringonpaisteessa.


Bongasin Kivistössä-blogista ihanien grilled cheese-leipien ohjeen, joka tuunattiin meille sopivaksi. Väliin sujautettiin hillon sijasta tuoretta päärynää ja rosmariinikin vaihtui timjamiin. Kerrassaan herkullista!


Päärynä-briegrillileivät:

Rapeakuorista, hyvää vaaleaa leipää
Päärynää
Brie-juustoa
Tuoretta pinaattia
Tuoretta timjamia
Mustapippuria
Öljyä

Voitele leipien ulkopuoli öljyllä. Siivuta sisälle brie ja päärynä, lisää pinaatti, mausta timjamilla ja mustapippurilla. Grillaa leipiä miedolla lämmöllä molemmin puolin, niin että juusto ehtii sulaa sisällä. Nauti heti.


Vielä on muutama päivä aikaa äänestää Suomen parasta kotiruokaa! Meidän kilpailuresepti on tämä ja tästä pääset äänestyssivulle!