11.4.2014

Tomaattinen vuohenjuustopasta

Tätä pastaa olen ensimmäsen kerran tehnyt joskus 2000-luvun alussa. Vuosien varrella tämä on muokkautunut vain vähän, mitä sitä hyvää muuttamaan! Nyt kun Stoccalta sai taas vuohenjuustoa harvinaisen edulliseen hintaan, niin päätin pyöräyttää tämän ikiklassikon blogiinkin asti.


2:lle

250g Tuorepastaa
Pala vuohenjuustoa
Tuoretta basilikaa
Raastettua parmesania

Tomaattikastike:
1 yksikyntinen valkosipuli
1 sipuli
Öljyä paistamiseen
1 tlk tomaattumurskaa
1 tl sokeria
Savupaprikaa
Oreganoa
Suolaa
Pippuria
(chiliä maun mukaan)

Tee ensin tomaattikastike. Pilko sipuli ja valkosipuli. Kuullota yljyssä, älä ruskista! Lisää tomaattimurska ja hieman vettä. Lisää mausteet ja anna kiehua miedolla lämmöllä 10-15 min. Keitä pasta. Sekoita pasta kastikkeeseen, pilko päälle vuohenjuusto sekä basilika. Viimeistele parmesanilla.